Βάζουμε τις πατάτες και τα καρότα σε μια κατσαρόλα, καλύπτουμε με κρύο νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, 30 λεπτά για τις πατάτες και 20 λεπτά για τα καρότα. Τα παντζάρια τα βράζουμε για 20 λεπτά χωριστά. Μεταφέρουμε τα λαχανικά σε ένα πιάτο και αφήνουμε να κρυώσουν. Πετάμε το νερό, που χρησιμοποιήσαμε.
Καθαρίζουμε τις πατάτες, τα παντζάρια και τα καρότα, κόβουμε σε κύβους και τα μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπωλ.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το αγγούρι, την πίκλα, τον αρακά, το ζαμπόν, τα αβγά, τη μαγιονέζα, το ξύδι.
Αλατοπιπερώνουμε και πάλι, αν χρειάζεται, και σερβίρουμε.
Ανακατεύουμε να αναμειχθούν καλά. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Καλύπτουμε και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά.
Ingredients
Directions
Βάζουμε τις πατάτες και τα καρότα σε μια κατσαρόλα, καλύπτουμε με κρύο νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, 30 λεπτά για τις πατάτες και 20 λεπτά για τα καρότα. Τα παντζάρια τα βράζουμε για 20 λεπτά χωριστά. Μεταφέρουμε τα λαχανικά σε ένα πιάτο και αφήνουμε να κρυώσουν. Πετάμε το νερό, που χρησιμοποιήσαμε.
Καθαρίζουμε τις πατάτες, τα παντζάρια και τα καρότα, κόβουμε σε κύβους και τα μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπωλ.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το αγγούρι, την πίκλα, τον αρακά, το ζαμπόν, τα αβγά, τη μαγιονέζα, το ξύδι.
Αλατοπιπερώνουμε και πάλι, αν χρειάζεται, και σερβίρουμε.
Ανακατεύουμε να αναμειχθούν καλά. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Καλύπτουμε και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά.