Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε τον τόνο με τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το καλαμπόκι, το ξυσμένο καρότο, το ξύσμα λεμονιού, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Στη συνέχεια, τοποθετείτε τέσσερις φέτες ψωμί στον πάγκο της κουζίνας, βάζετε από δύο φύλλα βασιλικού, ένα φύλλο μαρουλιού, 3-4 αγγουράκια και ισομοιράζετε το μίγμα του τόνου. Καλύπτετε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού, πιέζοντας λίγο με την παλάμη σας για να κολλήσουν.
Ingredients
Directions
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε τον τόνο με τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το καλαμπόκι, το ξυσμένο καρότο, το ξύσμα λεμονιού, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Στη συνέχεια, τοποθετείτε τέσσερις φέτες ψωμί στον πάγκο της κουζίνας, βάζετε από δύο φύλλα βασιλικού, ένα φύλλο μαρουλιού, 3-4 αγγουράκια και ισομοιράζετε το μίγμα του τόνου. Καλύπτετε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού, πιέζοντας λίγο με την παλάμη σας για να κολλήσουν.