Βάζουμε στο μπλέντερ τη μπανάνα, το αυγό, τη βρώμη και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Λαδώνουμε ελαφρώς την επιφάνεια του τηγανιού και σε χαμηλή φωτιά αδειάζουμε μια μια γεμάτη κουταλιά της σούπας από το μείγμα.
Αν έχουμε μεγάλο τηγάνι, βάζουμε περισσότερα από ένα pancake να ψηθούν την κάθε φορά αφήνοντας κενό μεταξύ τους.
Ελέγχουμε τα pancakes και όταν αρχίσουν να ξεκολλάνε εύκολα από τον πάτο το τηγανιού, τότε θα καταλάβουμε ότι είναι έτοιμα να τα γυρίσουμε από την άλλη πλευρά. Θα χρειαστούν 3 λεπτά από την κάθε πλευρά. Σε κάθε επόμενη δόση σκουπίζουμε το τηγάνι με ένα χαρτί και λαδώνουμε ελαφρώς την επιφάνεια του τηγανιού.
Η συγκεκριμένη ποσότητα βγάζει περίπου 5 μικρά pancakes. Διακοσμούμε με γιαούρτι, ταχίνι και μέλι.
Ingredients
Directions
Βάζουμε στο μπλέντερ τη μπανάνα, το αυγό, τη βρώμη και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Λαδώνουμε ελαφρώς την επιφάνεια του τηγανιού και σε χαμηλή φωτιά αδειάζουμε μια μια γεμάτη κουταλιά της σούπας από το μείγμα.
Αν έχουμε μεγάλο τηγάνι, βάζουμε περισσότερα από ένα pancake να ψηθούν την κάθε φορά αφήνοντας κενό μεταξύ τους.
Ελέγχουμε τα pancakes και όταν αρχίσουν να ξεκολλάνε εύκολα από τον πάτο το τηγανιού, τότε θα καταλάβουμε ότι είναι έτοιμα να τα γυρίσουμε από την άλλη πλευρά. Θα χρειαστούν 3 λεπτά από την κάθε πλευρά. Σε κάθε επόμενη δόση σκουπίζουμε το τηγάνι με ένα χαρτί και λαδώνουμε ελαφρώς την επιφάνεια του τηγανιού.
Η συγκεκριμένη ποσότητα βγάζει περίπου 5 μικρά pancakes. Διακοσμούμε με γιαούρτι, ταχίνι και μέλι.