Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 175°C στον αέρα.
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το καρότο, το μπέικιν πάουντερ, τη κανέλα, ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και αφήνουμε στην άκρη.
Αδειάζουμε έπειτα σε ένα άλλο μπολ τα αυγά, το γιαούρτι, το μέλι, το γάλα, το εκχύλισμα βανίλιας και με το σύρμα χειρός ανακατεύουμε καλά.
Ενσωματώνουμε και το μείγμα με το αλεύρι και αδειάζουμε το μείγμα σε 12 φόρμες για muffin, καλά αλευροβουτυρωμένες. Ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου και μόλις είναι έτοιμα, αφήνουμε λίγο να κρυώσουν.
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά, ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός και απλώνουμε πάνω από τα muffins.
Σερβίρουμε.
Ingredients
Directions
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 175°C στον αέρα.
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το καρότο, το μπέικιν πάουντερ, τη κανέλα, ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και αφήνουμε στην άκρη.
Αδειάζουμε έπειτα σε ένα άλλο μπολ τα αυγά, το γιαούρτι, το μέλι, το γάλα, το εκχύλισμα βανίλιας και με το σύρμα χειρός ανακατεύουμε καλά.
Ενσωματώνουμε και το μείγμα με το αλεύρι και αδειάζουμε το μείγμα σε 12 φόρμες για muffin, καλά αλευροβουτυρωμένες. Ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου και μόλις είναι έτοιμα, αφήνουμε λίγο να κρυώσουν.
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά, ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός και απλώνουμε πάνω από τα muffins.
Σερβίρουμε.