Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να γίνει σαντιγί.
Προσθέτουμε τον χαλβά θρυμματισμένο μαζί με το ταχίνι και συνεχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα για 2 λεπτά
Μεταφέρουμε τη μους σε 6 ποτήρια και τα βάζουμε στο ψυγείο. Βρέχουμε τα φουντούκια με λίγο νερό και τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε στους 190℃, μέχρι να καραμελώσει η ζάχαρη και να πάρουν χρυσό χρώμα.
Σερβίρουμε τα ποτήρια με λίγα καραμελωμένα φουντούκια.
Ingredients
Directions
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να γίνει σαντιγί.
Προσθέτουμε τον χαλβά θρυμματισμένο μαζί με το ταχίνι και συνεχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα για 2 λεπτά
Μεταφέρουμε τη μους σε 6 ποτήρια και τα βάζουμε στο ψυγείο. Βρέχουμε τα φουντούκια με λίγο νερό και τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε στους 190℃, μέχρι να καραμελώσει η ζάχαρη και να πάρουν χρυσό χρώμα.
Σερβίρουμε τα ποτήρια με λίγα καραμελωμένα φουντούκια.