Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να γίνει σαντιγί.
Προσθέτουμε τον χαλβά θρυμματισμένο μαζί με το ταχίνι και συνεχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα για 2 λεπτά
Μεταφέρουμε τη μους σε 6 ποτήρια και τα βάζουμε στο ψυγείο. Βρέχουμε τα φουντούκια με λίγο νερό και τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε στους 190℃, μέχρι να καραμελώσει η ζάχαρη και να πάρουν χρυσό χρώμα.
Σερβίρουμε τα ποτήρια με λίγα καραμελωμένα φουντούκια.
Μεριδες 6