1. Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα και προσθέτουμε τη ζάχαρη.
2. Ανακατεύουμε καλά και κατόπιν προσθέτουμε το βούτυρο, το αυγό, τη βανίλια, το αλάτι και το αλεύρι.
3. Σκεπάζουμε τη ζύμη με μεμβράνη και αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα.
4. Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε ορθογώνιο σχήμα.
5. Αλείφουμε την επιφάνεια με την πάστα κανέλας.
6. Ρολλάρουμε από τη μεγάλη πλευρά και κόβουμε σε χοντρές ροδέλες.
7. Αραδιάζουμε τις ροδέλες σε ταψί στρωμμένο με λαδόκολλα.
8. Σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε περίπου 1 1/2 ώρα ώστε να διπλασιαστούν σε όγκο.
9. Αλείφουμε με λίγο βούτυρο και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 170 βαθμούς Κελσίου.
10. Όταν είναι έτοιμα τα περιχύνουμε με το λευκό γλάσο.
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει μια πάστα.
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένα παχύρευστο γλάσο.
Ingredients
Directions
1. Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα και προσθέτουμε τη ζάχαρη.
2. Ανακατεύουμε καλά και κατόπιν προσθέτουμε το βούτυρο, το αυγό, τη βανίλια, το αλάτι και το αλεύρι.
3. Σκεπάζουμε τη ζύμη με μεμβράνη και αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα.
4. Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε ορθογώνιο σχήμα.
5. Αλείφουμε την επιφάνεια με την πάστα κανέλας.
6. Ρολλάρουμε από τη μεγάλη πλευρά και κόβουμε σε χοντρές ροδέλες.
7. Αραδιάζουμε τις ροδέλες σε ταψί στρωμμένο με λαδόκολλα.
8. Σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε περίπου 1 1/2 ώρα ώστε να διπλασιαστούν σε όγκο.
9. Αλείφουμε με λίγο βούτυρο και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 170 βαθμούς Κελσίου.
10. Όταν είναι έτοιμα τα περιχύνουμε με το λευκό γλάσο.
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει μια πάστα.
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένα παχύρευστο γλάσο.