Βαθμος δυσκολιαςΑρχάριος

Μεριδες6 Μεριδες
Προετ.10 minsΜαγειρ.15 minsΣυνολο25 mins

 4 μήλα
 4 κ.σ. ζάχαρη
 4 κ.γ. κανέλα

1

Καθαρίζουμε τα μήλα από φλούδες και σπόρους, αλλά τα κρατάμε ολόκληρα.

2

Έπειτα τα κόβουμε σε ροδέλες ή αστέρια πάχους 0.5 εκ. και τα τοποθετούμε στο ταψί.

3

Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα και ψήνουμε στο γκριλ για 12 λεπτά.

Τοποθετούμε τις 4-5 ροδέλες τη μία πάνω στην άλλη και σερβίρουμε.

Ingredients

 4 μήλα
 4 κ.σ. ζάχαρη
 4 κ.γ. κανέλα

Directions

1

Καθαρίζουμε τα μήλα από φλούδες και σπόρους, αλλά τα κρατάμε ολόκληρα.

2

Έπειτα τα κόβουμε σε ροδέλες ή αστέρια πάχους 0.5 εκ. και τα τοποθετούμε στο ταψί.

3

Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα και ψήνουμε στο γκριλ για 12 λεπτά.

Τοποθετούμε τις 4-5 ροδέλες τη μία πάνω στην άλλη και σερβίρουμε.

Ψητά μήλα
(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen + three =