DifficultyBeginner

Yields35 Servings
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins

 250 g Κουβερτούρα λιωμένη
 250 g Ταχίνι
 50 g Μέλι
 50 g Λικέρ
 Σουσάμι

1

Αρχικά, σε μπεν μαρί (Bain-Marie) λιώνουμε την κουβερτούρα.

2

Στη συνέχεια, στη λιωμένη κουβερτούρα προσθέτουμε το ταχίνι. Όταν ανακατευτεί καλά το μείγμα, θα προσθέσουμε το μέλι και το λικέρ.

3

Όταν το μείγμα μας γίνει μια ωραία ζύμη πλάθουμε τις τρούφες, τις οποίες πασπαλίζουμε με σουσάμι.

Ingredients

 250 g Κουβερτούρα λιωμένη
 250 g Ταχίνι
 50 g Μέλι
 50 g Λικέρ
 Σουσάμι

Directions

1

Αρχικά, σε μπεν μαρί (Bain-Marie) λιώνουμε την κουβερτούρα.

2

Στη συνέχεια, στη λιωμένη κουβερτούρα προσθέτουμε το ταχίνι. Όταν ανακατευτεί καλά το μείγμα, θα προσθέσουμε το μέλι και το λικέρ.

3

Όταν το μείγμα μας γίνει μια ωραία ζύμη πλάθουμε τις τρούφες, τις οποίες πασπαλίζουμε με σουσάμι.

Τρουφάκια πασπαλισμένα με ταχίνι
(Visited 4 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleven − 3 =