250 γρ. Κουβερτούρα λιωμένη
250 γρ. Ταχίνι
50 γρ. Μέλι
50 γρ. Λικέρ
Σουσάμι
1
Αρχικά, σε μπεν μαρί (Bain-Marie) λιώνουμε την κουβερτούρα.
2
Στη συνέχεια, στη λιωμένη κουβερτούρα προσθέτουμε το ταχίνι. Όταν ανακατευτεί καλά το μείγμα, θα προσθέσουμε το μέλι και το λικέρ.
3
Όταν το μείγμα μας γίνει μια ωραία ζύμη πλάθουμε τις τρούφες, τις οποίες πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ingredients
250 γρ. Κουβερτούρα λιωμένη
250 γρ. Ταχίνι
50 γρ. Μέλι
50 γρ. Λικέρ
Σουσάμι
Directions
1
Αρχικά, σε μπεν μαρί (Bain-Marie) λιώνουμε την κουβερτούρα.
2
Στη συνέχεια, στη λιωμένη κουβερτούρα προσθέτουμε το ταχίνι. Όταν ανακατευτεί καλά το μείγμα, θα προσθέσουμε το μέλι και το λικέρ.
3
Όταν το μείγμα μας γίνει μια ωραία ζύμη πλάθουμε τις τρούφες, τις οποίες πασπαλίζουμε με σουσάμι.
(Visited 63 times, 1 visits today)