CategoryDifficultyBeginner

Yields6 Servings
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins

 4 tbsp πίτουρο βρώμης
 1 μήλο καθαρισμένο
 2 αβγά
 1 tbsp σιρόπι σφενδάμου
 λίγη κανέλα
 μέλι ή σιρόπι σφενδάμου για το σερβίρισμα

1

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μούλτι και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να ανακατευτούν όλα τα υλικά μαζί.

2

Σε αντικολλητικό τηγάνι που δε χρειάζεται λάδι, το βάζουμε στη φωτιά να κάψει και στη συνέχεια ρίχνουμε από 1 κουταλιά της σούπας μέσα. Κατεβάζουμε τη θερμοκρασία στο μισό και περιμένουμε να ψηθεί η τηγανίτα. Μην αναποδογυρίσετε κατευθείαν τη τηγανίτα εάν δε την ελέγξετε πρώτα από το πλάι για να μην διαλυθεί.Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μίγμα.

3

Στο τέλος σερβίρουμε με μέλι και κανέλα ή με σιρόπι σφενδάμου.

Ingredients

 4 tbsp πίτουρο βρώμης
 1 μήλο καθαρισμένο
 2 αβγά
 1 tbsp σιρόπι σφενδάμου
 λίγη κανέλα
 μέλι ή σιρόπι σφενδάμου για το σερβίρισμα

Directions

1

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μούλτι και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να ανακατευτούν όλα τα υλικά μαζί.

2

Σε αντικολλητικό τηγάνι που δε χρειάζεται λάδι, το βάζουμε στη φωτιά να κάψει και στη συνέχεια ρίχνουμε από 1 κουταλιά της σούπας μέσα. Κατεβάζουμε τη θερμοκρασία στο μισό και περιμένουμε να ψηθεί η τηγανίτα. Μην αναποδογυρίσετε κατευθείαν τη τηγανίτα εάν δε την ελέγξετε πρώτα από το πλάι για να μην διαλυθεί.Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μίγμα.

3

Στο τέλος σερβίρουμε με μέλι και κανέλα ή με σιρόπι σφενδάμου.

Τηγανίτες μήλου
(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven − one =