Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα και το αλάτι και το περνάμε από χοντρή σίτα.
Παράλληλα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180℃ στον αέρα.
Χτυπάμε στο μίξερ το ηλιέλαιο με το μέλι και σιγά σιγά προσθέτουμε τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας.
Όταν ενσωματωθούν όλα αυτά, ρίχνουμε το μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε ίσα ίσα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Αμέσως μετά προσθέτουμε τη βρώμη, την κινόα, τα κράνμπερις, τη σοκολάτα και ανακατεύουμε ελαφρά με μία ξύλινη κουτάλα.
Παίρνουμε κουταλιές μεγάλες από το μείγμα και τις ρίχνουμε πάνω σε ταψιά που τα έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
Ψήνουμε για 10 λεπτά.
Σερβίρουμε.
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα και το αλάτι και το περνάμε από χοντρή σίτα.
Παράλληλα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180℃ στον αέρα.
Χτυπάμε στο μίξερ το ηλιέλαιο με το μέλι και σιγά σιγά προσθέτουμε τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας.
Όταν ενσωματωθούν όλα αυτά, ρίχνουμε το μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε ίσα ίσα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Αμέσως μετά προσθέτουμε τη βρώμη, την κινόα, τα κράνμπερις, τη σοκολάτα και ανακατεύουμε ελαφρά με μία ξύλινη κουτάλα.
Παίρνουμε κουταλιές μεγάλες από το μείγμα και τις ρίχνουμε πάνω σε ταψιά που τα έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
Ψήνουμε για 10 λεπτά.
Σερβίρουμε.