CategoryDifficultyBeginner

Yields4 Servings
Prep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins

 2 μεγάλες ντομάτες
 30 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
 4 αβγά
 80 g φέτα θρυμματισμένη
 αλάτι
 πιπέρι φρεσκοτριμμένο
 Ψωμί
 Μαρούλι για το σερβίρισμα

1

Σε ένα τηγάνι διαμέτρου 26-28 εκ. ρίχνετε την τριμμένη ντομάτα, το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο, καλύπτετε με καπάκι και βράζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι η σάλτσα να πιει τα υγρά της και να πήξει αλλά να μη στεγνώσει.

2

Σπάτε τα αβγά σε ένα μπολ και τα ανακατεύεται. Στη συνέχεια τα ρίχνετε μέσα στο τηγάνι με τη ντομάτα και ανακατεύετε συνέχεια με μια σπάτουλα

3

Κατόπιν, προσθέτετε την τριμμένη φέτα αφήνετε ακόμα 10 δευτερόλεπτα πάνω στη φωτιά ώστε να να λιώσει τελείως.

4

Σερβίρουμε πάνω σε ψωμί με μαρούλι.

Ingredients

 2 μεγάλες ντομάτες
 30 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
 4 αβγά
 80 g φέτα θρυμματισμένη
 αλάτι
 πιπέρι φρεσκοτριμμένο
 Ψωμί
 Μαρούλι για το σερβίρισμα

Directions

1

Σε ένα τηγάνι διαμέτρου 26-28 εκ. ρίχνετε την τριμμένη ντομάτα, το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο, καλύπτετε με καπάκι και βράζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι η σάλτσα να πιει τα υγρά της και να πήξει αλλά να μη στεγνώσει.

2

Σπάτε τα αβγά σε ένα μπολ και τα ανακατεύεται. Στη συνέχεια τα ρίχνετε μέσα στο τηγάνι με τη ντομάτα και ανακατεύετε συνέχεια με μια σπάτουλα

3

Κατόπιν, προσθέτετε την τριμμένη φέτα αφήνετε ακόμα 10 δευτερόλεπτα πάνω στη φωτιά ώστε να να λιώσει τελείως.

4

Σερβίρουμε πάνω σε ψωμί με μαρούλι.

Καγιανάς
(Visited 41 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 + six =