Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και μετά σταδιακά ένα ένα τα αυγά. Στο τέλος, ρίχνουμε το κονιάκ.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, τα μπαχαρικά με το ξύσμα πορτοκάλι και σταδιακά το αλεύρι με το μπέϊκιν πάουντερ.
Αφού έχει γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα, προσθέτουμε, αν επιθυμούμε τους ξηρούς καρπούς και τις σταφίδες.
Βουτυρώνουμε μία φόρμα, την αλευρώνουμε ελαφρώς και προσθέτουμε το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170℃ για 50 λεπτά.
Ingredients
Directions
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και μετά σταδιακά ένα ένα τα αυγά. Στο τέλος, ρίχνουμε το κονιάκ.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, τα μπαχαρικά με το ξύσμα πορτοκάλι και σταδιακά το αλεύρι με το μπέϊκιν πάουντερ.
Αφού έχει γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα, προσθέτουμε, αν επιθυμούμε τους ξηρούς καρπούς και τις σταφίδες.
Βουτυρώνουμε μία φόρμα, την αλευρώνουμε ελαφρώς και προσθέτουμε το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170℃ για 50 λεπτά.