Print Options:

Υγιεινά Pancakes

Yields2 ServingsPrep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins

 1 μπανάνα
 1 αυγό
 3 tbsp βρώμη αλεσμένη
 1 tbsp γιαούρτι
 1 tsp ταχίνι
 1 tsp μέλι
1

Βάζουμε στο μπλέντερ τη μπανάνα, το αυγό, τη βρώμη και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

2

Λαδώνουμε ελαφρώς την επιφάνεια του τηγανιού και σε χαμηλή φωτιά αδειάζουμε μια μια γεμάτη κουταλιά της σούπας από το μείγμα.
Αν έχουμε μεγάλο τηγάνι, βάζουμε περισσότερα από ένα pancake να ψηθούν την κάθε φορά αφήνοντας κενό μεταξύ τους.

3

Ελέγχουμε τα pancakes και όταν αρχίσουν να ξεκολλάνε εύκολα από τον πάτο το τηγανιού, τότε θα καταλάβουμε ότι είναι έτοιμα να τα γυρίσουμε από την άλλη πλευρά. Θα χρειαστούν 3 λεπτά από την κάθε πλευρά. Σε κάθε επόμενη δόση σκουπίζουμε το τηγάνι με ένα χαρτί και λαδώνουμε ελαφρώς την επιφάνεια του τηγανιού.

4

Η συγκεκριμένη ποσότητα βγάζει περίπου 5 μικρά pancakes. Διακοσμούμε με γιαούρτι, ταχίνι και μέλι.

Nutrition Facts

Servings 2