Σε νερό που βράζει προσθέστε τα gnocchi και μαγειρέψτε τα για 12 λεπτά ή μέχρι να αρχίσουν να επιπλέουν.
Μόλις μαγειρευτούν, στραγγίστε τα και ραντίστε τα με λίγο ελαιόλαδο (για να διατηρήσουν την υγρασία τους και να μην κολλήσουν αναμεταξύ τους), αφήστε τα στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι βάζετε 2 κ.σ. ελαιόλαδο να ζεσταθεί και προσθέστε το μπέικον, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο, την κολοκύθα, το καρότο, το δεντρολίβανο, το φασκόμηλο και την καυτερή πιπεριά. Σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά για 3 λεπτά .
Προσθέσετε τον ζωμό κότας και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν η κολοκύθα και το καρότο.
Αφαιρέστε το δεντρολίβανο και τα φύλα του φασκόμηλου και προσθέστε την πάπρικα και την κρέμα γάλακτος.
Όταν πάρει μια βράση πολτοποιήστε το μείγμα κολοκύθας σε ένα μούλτι και ξαναβάλετε το στο τηγάνι και ψήσετε το μέχρι να χυλώσει.
Προσθέστε τα gnocchi και ανακατέψτε καλά.
Τέλος προσθέστε την τριμμένη παρμεζάνα και 50 γρ. βούτυρο φρέσκο, πάντα εκτός φωτιάς
Σερβίρετε τα gnocchi. Τέλος, πασπαλίζετε με λίγη παρμεζάνα και γαρνίρετε με φρέσκο δεντρολίβανο και φρέσκο φασκόμηλο.
Ingredients
Directions
Σε νερό που βράζει προσθέστε τα gnocchi και μαγειρέψτε τα για 12 λεπτά ή μέχρι να αρχίσουν να επιπλέουν.
Μόλις μαγειρευτούν, στραγγίστε τα και ραντίστε τα με λίγο ελαιόλαδο (για να διατηρήσουν την υγρασία τους και να μην κολλήσουν αναμεταξύ τους), αφήστε τα στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι βάζετε 2 κ.σ. ελαιόλαδο να ζεσταθεί και προσθέστε το μπέικον, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο, την κολοκύθα, το καρότο, το δεντρολίβανο, το φασκόμηλο και την καυτερή πιπεριά. Σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά για 3 λεπτά .
Προσθέσετε τον ζωμό κότας και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν η κολοκύθα και το καρότο.
Αφαιρέστε το δεντρολίβανο και τα φύλα του φασκόμηλου και προσθέστε την πάπρικα και την κρέμα γάλακτος.
Όταν πάρει μια βράση πολτοποιήστε το μείγμα κολοκύθας σε ένα μούλτι και ξαναβάλετε το στο τηγάνι και ψήσετε το μέχρι να χυλώσει.
Προσθέστε τα gnocchi και ανακατέψτε καλά.
Τέλος προσθέστε την τριμμένη παρμεζάνα και 50 γρ. βούτυρο φρέσκο, πάντα εκτός φωτιάς
Σερβίρετε τα gnocchi. Τέλος, πασπαλίζετε με λίγη παρμεζάνα και γαρνίρετε με φρέσκο δεντρολίβανο και φρέσκο φασκόμηλο.