Βράζουμε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τις στραγγίζουμε.
Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι με τις πιπεριές για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε αλατοπίπερο, 3-4 κουτ. σούπας νερό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 10-15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, αδειάζουμε στον πολυκόφτη και χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν.
Σουρώνουμε σε μέτριο σουρωτήρι και αδειάζουμε τον πολτό στην κατσαρόλα.
Αφού προσθέσουμε την κρέμα γάλακτος και το αλατοπίπερο, μαγειρεύουμε για 2 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αβοκάντο με τον χυμό λεμονιού, τις ελιές και το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Περιχύνουμε τις ταλιατέλες με τη ζεστή σάλτσα πιπεριάς, πασπαλίζουμε με το μείγμα αβοκάντο και το τριμμένο τυρί και σερβίρουμε.
Ingredients
Directions
Βράζουμε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τις στραγγίζουμε.
Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι με τις πιπεριές για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε αλατοπίπερο, 3-4 κουτ. σούπας νερό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 10-15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, αδειάζουμε στον πολυκόφτη και χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν.
Σουρώνουμε σε μέτριο σουρωτήρι και αδειάζουμε τον πολτό στην κατσαρόλα.
Αφού προσθέσουμε την κρέμα γάλακτος και το αλατοπίπερο, μαγειρεύουμε για 2 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αβοκάντο με τον χυμό λεμονιού, τις ελιές και το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Περιχύνουμε τις ταλιατέλες με τη ζεστή σάλτσα πιπεριάς, πασπαλίζουμε με το μείγμα αβοκάντο και το τριμμένο τυρί και σερβίρουμε.