Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά σε μια μικρή κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τον κιμά και όλα τα μπαχαρικά. Τα μαγειρεύουμε για 15 λεπτά , μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι και να αλλάξει χρώμα ο κιμάς.
Προσθέτουμε τον πολτό ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε τον κιμά σύμφωνα με τα γούστα μας, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τον αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά περίπου, μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά.
Προσθέτουμε στο τέλος τις πιπεριές, τα φασόλια και το καλαμπόκι.
Μοιράζουμε στη θήκη για τάκος το μαρούλι, το αγγούρι, τις χρωματιστές πιπεριές και το καρέ ντομάτας, προσθέτουμε τον κιμά και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τσένταρ.
Ingredients
Directions
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά σε μια μικρή κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τον κιμά και όλα τα μπαχαρικά. Τα μαγειρεύουμε για 15 λεπτά , μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι και να αλλάξει χρώμα ο κιμάς.
Προσθέτουμε τον πολτό ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε τον κιμά σύμφωνα με τα γούστα μας, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τον αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά περίπου, μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά.
Προσθέτουμε στο τέλος τις πιπεριές, τα φασόλια και το καλαμπόκι.
Μοιράζουμε στη θήκη για τάκος το μαρούλι, το αγγούρι, τις χρωματιστές πιπεριές και το καρέ ντομάτας, προσθέτουμε τον κιμά και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τσένταρ.