Φτιάχνουμε πρώτα τη ζύμη (γιατί χρειάζεται να μείνει να φουσκώσει) και μετά τη σάλτσα.
Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι.
Ρίχνουμε το νερό με τη μαγιά και το ελαιόλαδο στη λεκάνη με το αλεύρι.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε όλα τα υλικά της σάλτσας.
Ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά (πρέπει να εξατμιστούν τα υγρά της ντομάτας) και την αφήνουμε να κρυώσει.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C και σε μια λαμαρίνα του φούρνου βάζουμε λαδόκολλα κι απλώνουμε τη ζύμη με τα χέρια μέχρι να καλύψει την επιφάνεια της λαμαρίνας.
Καλύπτουμε ομοιόμορφα με ένα κουτάλι τη ζύμη με τη σάλτσα ντομάτας.
Απλώνουμε το τυρί πάνω από τη σάλτσα.
Μεριδες 0