1. Πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι. Στη συνέχεια, βάζουμε στο μούλτι το σπανάκι, το ξερό κρεμμύδι, τον άνηθο, το λάδι, την τριμμένη παρμεζάνα, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι και τα πολτοποιούμε όλα μαζί. Ίσως χρειαστεί να προσθέσουμε νερό από τα ζυμαρικά που έχουμε ήδη βράσει.
2. Αφαιρούμε το μίγμα από το μούλτι και προσθέτουμε ψιλοκομμένο άνηθο, φρέσκο κρεμμυδάκι, κοπανισμένο κουκουνάρι ή φιλέ αμυγδάλου.
3. Ανακατεύουμε με τα ζυμαρικά μας. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε λίγα ντοματίνια.
Σερβίρουμε με τριμμένη φέτα ή με sauce φέτας.
Βάζουμε στο μούλτι την φέτα, την κρέμα γάλακτος και το πιπέρι και τα πολτοποιούμε.
Ingredients
Directions
1. Πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι. Στη συνέχεια, βάζουμε στο μούλτι το σπανάκι, το ξερό κρεμμύδι, τον άνηθο, το λάδι, την τριμμένη παρμεζάνα, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι και τα πολτοποιούμε όλα μαζί. Ίσως χρειαστεί να προσθέσουμε νερό από τα ζυμαρικά που έχουμε ήδη βράσει.
2. Αφαιρούμε το μίγμα από το μούλτι και προσθέτουμε ψιλοκομμένο άνηθο, φρέσκο κρεμμυδάκι, κοπανισμένο κουκουνάρι ή φιλέ αμυγδάλου.
3. Ανακατεύουμε με τα ζυμαρικά μας. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε λίγα ντοματίνια.
Σερβίρουμε με τριμμένη φέτα ή με sauce φέτας.
Βάζουμε στο μούλτι την φέτα, την κρέμα γάλακτος και το πιπέρι και τα πολτοποιούμε.