Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Κόβουμε το κολοκυθάκι και την πιπεριά σε μικρούς κύβους.
Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα μανιτάρια.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το κολοκυθάκι, τα μανιτάρια και με τις πιπεριές (τα βάζουμε σταδιακά στο τηγάνι με αυτή τη σειρά) μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς και να ροδίσουν.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, μέχρι να ομογενοποιηθούν, προσθέτουμε, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών στο τηγάνι με τα λαχανικά και ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν.
Τηγανίζουμε για περίπου 4 Λεπτά, μέχρι να ψηθεί η ομελέτα από την κάτω πλευρά (ελέγχουμε ανασηκώνοντάς τη με μια σπάτουλα). Την αναποδογυρίζουμε για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
Ingredients
Directions
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Κόβουμε το κολοκυθάκι και την πιπεριά σε μικρούς κύβους.
Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα μανιτάρια.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το κολοκυθάκι, τα μανιτάρια και με τις πιπεριές (τα βάζουμε σταδιακά στο τηγάνι με αυτή τη σειρά) μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς και να ροδίσουν.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, μέχρι να ομογενοποιηθούν, προσθέτουμε, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών στο τηγάνι με τα λαχανικά και ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν.
Τηγανίζουμε για περίπου 4 Λεπτά, μέχρι να ψηθεί η ομελέτα από την κάτω πλευρά (ελέγχουμε ανασηκώνοντάς τη με μια σπάτουλα). Την αναποδογυρίζουμε για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.