Βάζουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να σπάσουν σε μεγάλα κομμάτια.
Σε ένα μπολ σπάμε τα μπισκότα σε μεσαία κομμάτια.
Βάζουμε το βούτυρο στο μίξερ και το χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη, το κακάο και το κονιάκ και συνεχίζουμε το χτύπημα. Στη συνέχεια τοποθετούμε τα αμύγδαλα και τα μπισκότα μέσα στην κρέμα και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Απλώνουμε το μείγμα σε αλουμινόχαρτο. Τέλος βάζουμε την τριμμένη κουβερτούρα και το αφήνουμε για 4 ώρες στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
Ingredients
Directions
Βάζουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να σπάσουν σε μεγάλα κομμάτια.
Σε ένα μπολ σπάμε τα μπισκότα σε μεσαία κομμάτια.
Βάζουμε το βούτυρο στο μίξερ και το χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη, το κακάο και το κονιάκ και συνεχίζουμε το χτύπημα. Στη συνέχεια τοποθετούμε τα αμύγδαλα και τα μπισκότα μέσα στην κρέμα και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Απλώνουμε το μείγμα σε αλουμινόχαρτο. Τέλος βάζουμε την τριμμένη κουβερτούρα και το αφήνουμε για 4 ώρες στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.