Σε ένα τηγάνι διαμέτρου 26-28 εκ. ρίχνετε την τριμμένη ντομάτα, το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο, καλύπτετε με καπάκι και βράζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι η σάλτσα να πιει τα υγρά της και να πήξει αλλά να μη στεγνώσει.
Σπάτε τα αβγά σε ένα μπολ και τα ανακατεύεται. Στη συνέχεια τα ρίχνετε μέσα στο τηγάνι με τη ντομάτα και ανακατεύετε συνέχεια με μια σπάτουλα
Κατόπιν, προσθέτετε την τριμμένη φέτα αφήνετε ακόμα 10 δευτερόλεπτα πάνω στη φωτιά ώστε να να λιώσει τελείως.
Σερβίρουμε πάνω σε ψωμί με μαρούλι.
Ingredients
Directions
Σε ένα τηγάνι διαμέτρου 26-28 εκ. ρίχνετε την τριμμένη ντομάτα, το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο, καλύπτετε με καπάκι και βράζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι η σάλτσα να πιει τα υγρά της και να πήξει αλλά να μη στεγνώσει.
Σπάτε τα αβγά σε ένα μπολ και τα ανακατεύεται. Στη συνέχεια τα ρίχνετε μέσα στο τηγάνι με τη ντομάτα και ανακατεύετε συνέχεια με μια σπάτουλα
Κατόπιν, προσθέτετε την τριμμένη φέτα αφήνετε ακόμα 10 δευτερόλεπτα πάνω στη φωτιά ώστε να να λιώσει τελείως.
Σερβίρουμε πάνω σε ψωμί με μαρούλι.