4 μήλα
4 κ.σ. ζάχαρη
4 κ.γ. κανέλα
1
Καθαρίζουμε τα μήλα από φλούδες και σπόρους, αλλά τα κρατάμε ολόκληρα.
2
Έπειτα τα κόβουμε σε ροδέλες ή αστέρια πάχους 0.5 εκ. και τα τοποθετούμε στο ταψί.
3
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα και ψήνουμε στο γκριλ για 12 λεπτά.
Τοποθετούμε τις 4-5 ροδέλες τη μία πάνω στην άλλη και σερβίρουμε.
Ingredients
4 μήλα
4 κ.σ. ζάχαρη
4 κ.γ. κανέλα
Directions
1
Καθαρίζουμε τα μήλα από φλούδες και σπόρους, αλλά τα κρατάμε ολόκληρα.
2
Έπειτα τα κόβουμε σε ροδέλες ή αστέρια πάχους 0.5 εκ. και τα τοποθετούμε στο ταψί.
3
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα και ψήνουμε στο γκριλ για 12 λεπτά.
Τοποθετούμε τις 4-5 ροδέλες τη μία πάνω στην άλλη και σερβίρουμε.
(Visited 40 times, 1 visits today)