Τσιζ κέικ (cheesecake)

AuthorkladitikΚατηγοριαΒαθμος δυσκολιαςIntermediate
Μεριδες12 Μεριδες
Προετ.15 minsΜαγειρ.1 hr 20 minsΣυνολο1 hr 35 mins
Για τη βάση
 1 πακέτο (250γρ)μπισκότα digestive
 100 γρ. βούτυρο λιωμένο
Για την κρέμα
 1 πακέτο (200γρ.)τυρί κρέμα τύπου filadelfeia
 1 ζαχαρούχο γάλα
 1 φακελάκι σαντιγί
 χυμό μισού λεμονιού
1

Ανακατεύουμε τα υλικά για τη βάση.

2

Τοποθετούμε πιέζοντας το μείγμα σε πυρέξ σκεύος ή σε ατομικά μπολάκια και τα αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο.

3

Χτυπάμε τη σαντιγί και την αφήνουμε μία ώρα στο ψυγείο.

4

Χτυπάμε το τυρί κρέμα με το ζαχαρούχο γάλα πολύ καλά.

5

Προσθέτουμε τη σαντιγί και το λεμόνι.

6

Στη συνέχεια αφού ανακατέψουμε καλά, απλώνουμε το μίγμα πάνω στη βάση και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο.

7

Όταν πήξει η κρέμα, απλώνουμε ένα βαζάκι μαρμελάδα φράουλα ή βατόμουρο.

Ingredients

Για τη βάση
 1 πακέτο (250γρ)μπισκότα digestive
 100 γρ. βούτυρο λιωμένο
Για την κρέμα
 1 πακέτο (200γρ.)τυρί κρέμα τύπου filadelfeia
 1 ζαχαρούχο γάλα
 1 φακελάκι σαντιγί
 χυμό μισού λεμονιού

Directions

1

Ανακατεύουμε τα υλικά για τη βάση.

2

Τοποθετούμε πιέζοντας το μείγμα σε πυρέξ σκεύος ή σε ατομικά μπολάκια και τα αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο.

3

Χτυπάμε τη σαντιγί και την αφήνουμε μία ώρα στο ψυγείο.

4

Χτυπάμε το τυρί κρέμα με το ζαχαρούχο γάλα πολύ καλά.

5

Προσθέτουμε τη σαντιγί και το λεμόνι.

6

Στη συνέχεια αφού ανακατέψουμε καλά, απλώνουμε το μίγμα πάνω στη βάση και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο.

7

Όταν πήξει η κρέμα, απλώνουμε ένα βαζάκι μαρμελάδα φράουλα ή βατόμουρο.

Τσιζ κέικ (cheesecake)
(Visited 2 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 4 =