Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180°C.
Βάζουμε τη βρώμη στο μπλέντερ, την αλέθουμε μέχρι να γίνει πούδρα και τη μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Αφού βράσουμε και σουρώσουμε τα ρεβίθια, διατηρούμε το 1/4 του φλιτζανιού από το βραστό νερό.
Βάζουμε τα ρεβίθια στο μπλέντερ με το αλάτι, το σκόρδο και το κρεμμύδι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν crumbles.
Ρίχνουμε το βραστό νερό, αφού κρυώσει μαζί με μισό φλιτζάνι βρώμη στο μπλέντερ και χτυπάμε το μείγμα μέχρι να γίνει σαν ζυμάρι.
Χωρίζουμε το μείγμα σε 12 ίσες ποσότητες και σχηματίζουμε με τα χέρια 12 nuggets.
Περνάμε κάθε nugget από την τριμμένη φρυγανιά και τοποθετούμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε για 20 λεπτά.
Σερβίρουμε, όσο είναι ακόμα ζεστά με σως γιαούρτι.
Ingredients
Directions
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180°C.
Βάζουμε τη βρώμη στο μπλέντερ, την αλέθουμε μέχρι να γίνει πούδρα και τη μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Αφού βράσουμε και σουρώσουμε τα ρεβίθια, διατηρούμε το 1/4 του φλιτζανιού από το βραστό νερό.
Βάζουμε τα ρεβίθια στο μπλέντερ με το αλάτι, το σκόρδο και το κρεμμύδι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν crumbles.
Ρίχνουμε το βραστό νερό, αφού κρυώσει μαζί με μισό φλιτζάνι βρώμη στο μπλέντερ και χτυπάμε το μείγμα μέχρι να γίνει σαν ζυμάρι.
Χωρίζουμε το μείγμα σε 12 ίσες ποσότητες και σχηματίζουμε με τα χέρια 12 nuggets.
Περνάμε κάθε nugget από την τριμμένη φρυγανιά και τοποθετούμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε για 20 λεπτά.
Σερβίρουμε, όσο είναι ακόμα ζεστά με σως γιαούρτι.