Σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το ψαρονέφρι από όλες τις μεριές και μετά το αφήνουμε να ξεκουραστεί.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε στο ίδιο τηγάνι το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σοτάρουμε για 2 λεπτά σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Τέλος, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε τον ζωμό βοδινού, αφήνουμε να μαγειρευτεί να γίνει ρεντουξιόν και στο τέλος προσθέτουμε το λεμονοθύμαρο.
Για τις πατάτες, αφού τις βράσουμε για 15 λεπτά, τις κρυώνουμε και μετά τις κόβουμε κυδωνάτες ή ό,τι σχήμα θέλουμε σοτάροντας τες ελαφρώς.
Ingredients
Directions
Σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το ψαρονέφρι από όλες τις μεριές και μετά το αφήνουμε να ξεκουραστεί.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε στο ίδιο τηγάνι το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σοτάρουμε για 2 λεπτά σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Τέλος, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε τον ζωμό βοδινού, αφήνουμε να μαγειρευτεί να γίνει ρεντουξιόν και στο τέλος προσθέτουμε το λεμονοθύμαρο.
Για τις πατάτες, αφού τις βράσουμε για 15 λεπτά, τις κρυώνουμε και μετά τις κόβουμε κυδωνάτες ή ό,τι σχήμα θέλουμε σοτάροντας τες ελαφρώς.