Ανακατεύουμε τα υλικά για τη βάση.
Τοποθετούμε πιέζοντας το μείγμα σε πυρέξ σκεύος ή σε ατομικά μπολάκια και τα αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο.
Χτυπάμε τη σαντιγί και την αφήνουμε μία ώρα στο ψυγείο.
Χτυπάμε το τυρί κρέμα με το ζαχαρούχο γάλα πολύ καλά.
Προσθέτουμε τη σαντιγί και το λεμόνι.
Στη συνέχεια αφού ανακατέψουμε καλά, απλώνουμε το μίγμα πάνω στη βάση και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο.
Όταν πήξει η κρέμα, απλώνουμε ένα βαζάκι μαρμελάδα φράουλα ή βατόμουρο.
Ingredients
Directions
Ανακατεύουμε τα υλικά για τη βάση.
Τοποθετούμε πιέζοντας το μείγμα σε πυρέξ σκεύος ή σε ατομικά μπολάκια και τα αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο.
Χτυπάμε τη σαντιγί και την αφήνουμε μία ώρα στο ψυγείο.
Χτυπάμε το τυρί κρέμα με το ζαχαρούχο γάλα πολύ καλά.
Προσθέτουμε τη σαντιγί και το λεμόνι.
Στη συνέχεια αφού ανακατέψουμε καλά, απλώνουμε το μίγμα πάνω στη βάση και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο.
Όταν πήξει η κρέμα, απλώνουμε ένα βαζάκι μαρμελάδα φράουλα ή βατόμουρο.