Βράζουμε τα μακαρόνια μας (al dente, δηλαδή 6 λεπτά), τα στραγγίζουμε καλά και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Τα κρατάμε στην άκρη, μέχρι να ετοιμάσουμε τη σάλτσα μας.
Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές φέτες, τρίβουμε το καρότο και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.
Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζουμε τις πιπεριές με το καρότο και τα μανιτάρια. Λίγο πριν τσιγαριστούν εντελώς προσθέτουμε και το κρεμμύδι. Αφήνουμε να τσιγαριστούν λίγο ακόμη, μέχρι να πάρει χρώμα το κρεμμύδι.
Εν τω μεταξύ, κόβουμε στη μέση τα ντοματίνια και τα κολοκύθια σε κυβάκια.
Τα προσθέτουμε στο τηγάνι σβήνοντας με κρασί.
Ρίχνουμε και τον κύβο λαχανικών και αφήνουμε να βράσει το μείγμα μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά.
Μόλις πιει η σάλτσα μας όλα τα υγρά, προσθέτουμε λίγο πιπέρι, αλάτι (εάν χρειάζεται) και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε περίπου για μισό λεπτό να δέσουν οι γεύσεις μας και σβήνουμε τη φωτιά.
Ανακατεύουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα.
Σερβίρουμε στα πιάτα, στολίζουμε με την πρασινάδα της αρεσκείας μας (ρόκα ή μαϊντανό) και στο τέλος φρεσκοτριμμένο πιπέρι!
Ingredients
Directions
Βράζουμε τα μακαρόνια μας (al dente, δηλαδή 6 λεπτά), τα στραγγίζουμε καλά και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Τα κρατάμε στην άκρη, μέχρι να ετοιμάσουμε τη σάλτσα μας.
Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές φέτες, τρίβουμε το καρότο και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.
Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζουμε τις πιπεριές με το καρότο και τα μανιτάρια. Λίγο πριν τσιγαριστούν εντελώς προσθέτουμε και το κρεμμύδι. Αφήνουμε να τσιγαριστούν λίγο ακόμη, μέχρι να πάρει χρώμα το κρεμμύδι.
Εν τω μεταξύ, κόβουμε στη μέση τα ντοματίνια και τα κολοκύθια σε κυβάκια.
Τα προσθέτουμε στο τηγάνι σβήνοντας με κρασί.
Ρίχνουμε και τον κύβο λαχανικών και αφήνουμε να βράσει το μείγμα μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά.
Μόλις πιει η σάλτσα μας όλα τα υγρά, προσθέτουμε λίγο πιπέρι, αλάτι (εάν χρειάζεται) και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε περίπου για μισό λεπτό να δέσουν οι γεύσεις μας και σβήνουμε τη φωτιά.
Ανακατεύουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα.
Σερβίρουμε στα πιάτα, στολίζουμε με την πρασινάδα της αρεσκείας μας (ρόκα ή μαϊντανό) και στο τέλος φρεσκοτριμμένο πιπέρι!