Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει η ζύμη μας εύπλαστη. Την αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί. Την μοιράζουμε σε μικρές μπάλες των 90 γρ.
Αρχικά, διαλύουμε το κορν φλαουερ, σε 50 ml από τον χυμό μήλου. Στη συνέχεια, τοποθετούμε στην κατσαρόλα τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτουμε στο τέλος το μίγμα με το κορν φλαουερ και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να γίνει μια παχύρευστη κρέμα. Τη διατηρούμε παγωμένη στο ψυγείο.
Κόβουμε τα μήλα σε μικρούς κύβους και τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και την κανέλα. Όταν τα μήλα μαλακώσουν, τα αποσύρουμε από την κατσαρόλα και τα διατηρούμε παγωμένα.
Ανοίγουμε τη ζύμη με διάμετρο 15cm, ρίχνοντας στην επιφάνεια εργασίας αλεύρι για να μην κολλάει.
Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της ζύμης τη γέμιση 1.
Τοποθετούμε στο κέντρο μιάμιση κουταλιά από τη γέμιση 2.
Αναδιπλώνουμε περιμετρικά αφήνοντας ελεύθερο το κέντρο της πίτας μας. Αλείφουμε τις πίτες με το χτυπημένο αυγό.
Ψήνουμε 20 λεπτά στους 180°C σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις.
Ingredients
Directions
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει η ζύμη μας εύπλαστη. Την αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί. Την μοιράζουμε σε μικρές μπάλες των 90 γρ.
Αρχικά, διαλύουμε το κορν φλαουερ, σε 50 ml από τον χυμό μήλου. Στη συνέχεια, τοποθετούμε στην κατσαρόλα τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτουμε στο τέλος το μίγμα με το κορν φλαουερ και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να γίνει μια παχύρευστη κρέμα. Τη διατηρούμε παγωμένη στο ψυγείο.
Κόβουμε τα μήλα σε μικρούς κύβους και τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και την κανέλα. Όταν τα μήλα μαλακώσουν, τα αποσύρουμε από την κατσαρόλα και τα διατηρούμε παγωμένα.
Ανοίγουμε τη ζύμη με διάμετρο 15cm, ρίχνοντας στην επιφάνεια εργασίας αλεύρι για να μην κολλάει.
Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της ζύμης τη γέμιση 1.
Τοποθετούμε στο κέντρο μιάμιση κουταλιά από τη γέμιση 2.
Αναδιπλώνουμε περιμετρικά αφήνοντας ελεύθερο το κέντρο της πίτας μας. Αλείφουμε τις πίτες με το χτυπημένο αυγό.
Ψήνουμε 20 λεπτά στους 180°C σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις.