
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα αυγά και το γάλα. Έπειτα ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Αλείφουμε την επιφάνεια ενός αντικολλητικού τηγανιού με λίγο ηλιέλαιο και το ζεσταίνουμε στο μάτι σε μέτρια θερμοκρασία.
Παίρνουμε μία κουτάλα από το μείγμα και το ρίχνουμε στο τηγάνι.
Μόλις αρχίσει να ξεκολλάει από το τηγάνι έχει ψηθεί από τη μια πλευρά. Την αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε και από την άλλη πλευρά.
Μεταφέρουμε την κρέπα σε ένα πιάτο και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με όλο το μείγμα της ζύμης.
Αν θέλουμε γλυκές κρέπες, ρίχνουμε πραλίνα φουντουκιού, φρούτα της αρεσκείας μας κομμένα σε φέτες και τριμμένο μπισκότο.
Αν θέλουμε αλμυρές κρέπες, ρίχνουμε τυρί, ζαμπόν.
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα αυγά και το γάλα. Έπειτα ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Αλείφουμε την επιφάνεια ενός αντικολλητικού τηγανιού με λίγο ηλιέλαιο και το ζεσταίνουμε στο μάτι σε μέτρια θερμοκρασία.
Παίρνουμε μία κουτάλα από το μείγμα και το ρίχνουμε στο τηγάνι.
Μόλις αρχίσει να ξεκολλάει από το τηγάνι έχει ψηθεί από τη μια πλευρά. Την αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε και από την άλλη πλευρά.
Μεταφέρουμε την κρέπα σε ένα πιάτο και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με όλο το μείγμα της ζύμης.
Αν θέλουμε γλυκές κρέπες, ρίχνουμε πραλίνα φουντουκιού, φρούτα της αρεσκείας μας κομμένα σε φέτες και τριμμένο μπισκότο.
Αν θέλουμε αλμυρές κρέπες, ρίχνουμε τυρί, ζαμπόν.