Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το λάδι.
Στο χυμό πορτοκαλιού προσθέτουμε το μπείκιν πάουντερ και τα ρίχνουμε στο μείγμα με τη ζάχαρη και το λάδι. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι και ζυμώνουμε .
Τα πλάθουμε και τα βουτάμε στο σουσάμι.
Αραδιάζουμε τα κουλουράκια πορτοκαλιού σε λαμαρίνες.
Ψήνουμε για 20 λεπτά σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το λάδι.
Στο χυμό πορτοκαλιού προσθέτουμε το μπείκιν πάουντερ και τα ρίχνουμε στο μείγμα με τη ζάχαρη και το λάδι. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι και ζυμώνουμε .
Τα πλάθουμε και τα βουτάμε στο σουσάμι.
Αραδιάζουμε τα κουλουράκια πορτοκαλιού σε λαμαρίνες.
Ψήνουμε για 20 λεπτά σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.