Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175℃ και βουτυρώνουμε ένα ταψί.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το σκόρδο, το αβγό, τη φρυγανιά, τη ρίγανη, το δυόσμο και το αλάτι.
Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε μέχρι να δέσουν τα υλικά - όχι να σφίξουν πολύ.
Ρολάρουμε με τα χέρια σε μπαλάκια και βάζουμε στο ταψί.
Ψήνουμε για 20 λεπτά.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το μαϊντανό, τον άνηθο και το πιπέρι μέχρι να δέσουν.
Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια με τη σως γιαουρτιού.
Ingredients
Directions
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175℃ και βουτυρώνουμε ένα ταψί.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το σκόρδο, το αβγό, τη φρυγανιά, τη ρίγανη, το δυόσμο και το αλάτι.
Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε μέχρι να δέσουν τα υλικά - όχι να σφίξουν πολύ.
Ρολάρουμε με τα χέρια σε μπαλάκια και βάζουμε στο ταψί.
Ψήνουμε για 20 λεπτά.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το μαϊντανό, τον άνηθο και το πιπέρι μέχρι να δέσουν.
Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια με τη σως γιαουρτιού.