1. Τσιγαρίζουμε το κρέας με το λάδι, το σκόρδο, τα κρεμμύδια και το αλεύρι.
2. Προσθέτουμε τον πελτέ, τη ζάχαρη, την κανέλα, το μπαχάρι, το κύμινο, τα γαρύφαλλα, τη
δάφνη, το πιπέρι και νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας.
3. Λίγο πριν αφαιρέσουμε το κρέας από την φωτιά ρίχνουμε το αλάτι.
4. Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τις μελιτζάνες.
5. Τις τρυπάμε περιμετρικά και τις ψήνουμε για αρκετή ώρα.
6. Αφαιρούμε την φλούδα, τους σπόρους και στη συνέχεια τις πολτοποιούμε.
7. Φτιάχνουμε την μπεσαμέλ και μόλις γίνει παχύρευστη προσθέτουμε την πολτοποιημένη
σάρκα της μελιτζάνας και το τριμμένο τυρί.
Ingredients
Directions
1. Τσιγαρίζουμε το κρέας με το λάδι, το σκόρδο, τα κρεμμύδια και το αλεύρι.
2. Προσθέτουμε τον πελτέ, τη ζάχαρη, την κανέλα, το μπαχάρι, το κύμινο, τα γαρύφαλλα, τη
δάφνη, το πιπέρι και νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας.
3. Λίγο πριν αφαιρέσουμε το κρέας από την φωτιά ρίχνουμε το αλάτι.
4. Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τις μελιτζάνες.
5. Τις τρυπάμε περιμετρικά και τις ψήνουμε για αρκετή ώρα.
6. Αφαιρούμε την φλούδα, τους σπόρους και στη συνέχεια τις πολτοποιούμε.
7. Φτιάχνουμε την μπεσαμέλ και μόλις γίνει παχύρευστη προσθέτουμε την πολτοποιημένη
σάρκα της μελιτζάνας και το τριμμένο τυρί.