
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, την κανέλα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το βούτυρο κομμένο σε κυβάκια, τη ζάχαρη και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Ρίχνουμε το μείγμα με το αλεύρι. Ανακατεύουμε με μία μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να σχηματιστεί μαλακή ζύμη.
Σε ένα ταψί στρώνουμε μια λαδόκολλα.
Πλάθουμε τη ζύμη σε μικρά μπαλάκια (περίπου των 25 γραμμάριων), πατάμε ελαφρά με τα χέρια μας για να πλατύνουν (πάχος περίπου 3 με 4 χιλιοστά) και τα τοποθετούμε στο ταψί.
Εναλλακτικά μπορούμε να ανοίξουμε τη ζύμη με πλάστη πάχους 3 με 4 χιλιοστά και να κόψουμε με κουπ πατ.
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, την κανέλα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το βούτυρο κομμένο σε κυβάκια, τη ζάχαρη και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Ρίχνουμε το μείγμα με το αλεύρι. Ανακατεύουμε με μία μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να σχηματιστεί μαλακή ζύμη.
Σε ένα ταψί στρώνουμε μια λαδόκολλα.
Πλάθουμε τη ζύμη σε μικρά μπαλάκια (περίπου των 25 γραμμάριων), πατάμε ελαφρά με τα χέρια μας για να πλατύνουν (πάχος περίπου 3 με 4 χιλιοστά) και τα τοποθετούμε στο ταψί.
Εναλλακτικά μπορούμε να ανοίξουμε τη ζύμη με πλάστη πάχους 3 με 4 χιλιοστά και να κόψουμε με κουπ πατ.