
Κόβουμε την κολοκύθα και τα λαχανικά σε κομμάτια.
Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με ½ λίτρο νερό.
Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, το σκόρδο και το τζίντζερ.
Τα μαγειρεύουμε για περίπου 20-25 λεπτά από τη στιγμή που το νερό αρχίζει να βράζει, μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και με ένα ραβδομπλέντερ πολτοποιούμε τη σούπα.
Αν δεν βάλουμε κρέμα γάλακτος, κατά το σερβίρισμα βάζουμε μία κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι. Τέλος, ρίχνουμε τα κρουτόν και σερβίρουμε τη σούπα ζεστή.
Ingredients
Directions
Κόβουμε την κολοκύθα και τα λαχανικά σε κομμάτια.
Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με ½ λίτρο νερό.
Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, το σκόρδο και το τζίντζερ.
Τα μαγειρεύουμε για περίπου 20-25 λεπτά από τη στιγμή που το νερό αρχίζει να βράζει, μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και με ένα ραβδομπλέντερ πολτοποιούμε τη σούπα.
Αν δεν βάλουμε κρέμα γάλακτος, κατά το σερβίρισμα βάζουμε μία κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι. Τέλος, ρίχνουμε τα κρουτόν και σερβίρουμε τη σούπα ζεστή.