Print Options:

Τρουφάκια πασπαλισμένα με ταχίνι

Μεριδες35 ΜεριδεςΠροετ.5 minsΜαγειρ.10 minsΣυνολο15 mins

 250 γρ. Κουβερτούρα λιωμένη
 250 γρ. Ταχίνι
 50 γρ. Μέλι
 50 γρ. Λικέρ
 Σουσάμι
1

Αρχικά, σε μπεν μαρί (Bain-Marie) λιώνουμε την κουβερτούρα.

2

Στη συνέχεια, στη λιωμένη κουβερτούρα προσθέτουμε το ταχίνι. Όταν ανακατευτεί καλά το μείγμα, θα προσθέσουμε το μέλι και το λικέρ.

3

Όταν το μείγμα μας γίνει μια ωραία ζύμη πλάθουμε τις τρούφες, τις οποίες πασπαλίζουμε με σουσάμι.

Nutrition Facts

Μεριδες 0