Print Options:

Cheesecake Nutella

Μεριδες8 ΜεριδεςΠροετ.15 minsΜαγειρ.2 hrsΣυνολο2 hrs 15 mins

 300 γρ. μπισκότα digestive
 125 γρ. βούτυρο
 1 μικρή συσκευασία πουράκια σοκολάτας
 450 γρ. Nutella σε θερμοκρασία δωματίου
 600 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
 50 γρ. άχνη ζάχαρη
 1 πρέζα αλάτι
1

Ξεκινάμε το cheesecake nutella, σπάζοντας με τα χέρια τα μισά πουράκια σοκολάτας. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Τα βάζουμε σε μπολ.
Λιώνουμε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα . Προσθέτουμε το αλάτι, 2 κ.σ. από τη Nutella και τα πουράκια. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
Βάζουμε λαδόκολλα σε φόρμα δαχτυλίδι με 23 εκ διάμετρο. Πιέζουμε τη βάση μπισκότου στην φόρμα. Βάζουμε κατάψυξη για 10′.

2

Σε μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την Nutella και με σπάτουλα ανακατεύουμε.

Αδειάζουμε την κρέμα στην παγωμένη βάση. Το παγώνουμε για 4 περίπου ώρες για να σφίξει.

Nutrition Facts

Μεριδες 8