Print Options:

Τηγανίτες μήλου

Μεριδες6 ΜεριδεςΠροετ.5 minsΜαγειρ.10 minsΣυνολο15 mins

 4 κ.σ. πίτουρο βρώμης
 1 μήλο καθαρισμένο
 2 αβγά
 1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
 λίγη κανέλα
 μέλι ή σιρόπι σφενδάμου για το σερβίρισμα
1

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μούλτι και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να ανακατευτούν όλα τα υλικά μαζί.

2

Σε αντικολλητικό τηγάνι που δε χρειάζεται λάδι, το βάζουμε στη φωτιά να κάψει και στη συνέχεια ρίχνουμε από 1 κουταλιά της σούπας μέσα. Κατεβάζουμε τη θερμοκρασία στο μισό και περιμένουμε να ψηθεί η τηγανίτα. Μην αναποδογυρίσετε κατευθείαν τη τηγανίτα εάν δε την ελέγξετε πρώτα από το πλάι για να μην διαλυθεί.Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μίγμα.

3

Στο τέλος σερβίρουμε με μέλι και κανέλα ή με σιρόπι σφενδάμου.

Nutrition Facts

Μεριδες 0